sâmbătă, 16 iulie 2011

Steaua Otelul live ProTv online - Program live pe internet

nformatii despre Programul TV ProTV online :
Pro TV online este un post de televiziune ce emite din Romania si ofera publicului larg cele mai bune programe tv. ProTV transmite live programe de divertismnet , cele mai noi filme , seriale tv si emisiuni informative de actualitate. Pe plan national programele ProTv sunt lider de audienta in topurile locale de audienta.Vezi programul ProTV online disponibil acum pe internet.

Steaua Otelul live online pe ProTV

Urmareste meciul de fotbal din Supercupa Romaniei intre Steaua Otelul live pe Pro TV in transmisiune directa.SuperCupa Romaniei Steaua Otelul live si online pe internet transmis de ProTV se va disputa in ziua de 17 iulie, la Piatra Neamt, a informat Mircea Sandu dupa sedinta Comitetului Executiv
Urmareste pe Pro TV fotbal din supercupa Romaniei Steaua Otelul live in transmisiune directa pe 17 iulie si online pe streamul live ProTV online oferit de postul de televiziune pentru utilizatori de mobil.

Programele ProTv pot fi urmarite pe internet prin vizionarea Video pe streamul oficial al porgramului ProTv live ,online. Vizionarea online este permisa numai in cadrul paginii oficiale a postului de televiziune daca acesta permite si stream live online.

Program ProTV live

Evenimente si Transmisiuni in Direct din programele ProTV.

  9 iulie 2011 Bute vs Mandy live online pe ProTV
Urmareste meciul de box dintre Lucian Bute si Jean Paul Mendy transmis live pe ProTV. Lucian Bute vs Mendy live pe ProTV in transmisiune directa pe data de 9 iulie 2011 exclusiv pe ProTV.Boxerul roman Lucian Bute se asteapta ca spectatorii sa creeze la sala Romexpo o atmosfera precum cea de pe stadioanele de fotbal.Meciul de box dintre Bute si Mendy live online si pe internete pe streamul live ProTV.Bute si-a caracterizat adversarul drept un pugilist "un pic murdar", care foloseste toate trucurile din boxul profesionist. Transmisia Bute Mendy live in direct pe ProTV este transmisa si HD pe ProTV HD

Miercuri 25 mai de la ora 20:45 finala din Cupa Romaniei intre Steaua Dinamo live pe ProTV si ProTV HD. Urmareste confruntarea din Finala in transmisiune directa pe ProTV Steaua Dinamo live online si pe internet pe streamul live al postului tv. Meciul dintre Steaua Dinamo din Finala Cupei Romaniei se doreste a fi un adevarat spectacol intrucat ambele echipe isi doresc sa castige aceasta finala unica.
Finala Cupa Romaniei Steaua Dinamo live pe ProTV Nu rata cel mai asteptat meci al celor mai puternice cluburi din Bucuresti.

Urmareste finala Europa League dintre echipele Braga FC porto live in transmisiune directa pe ProTV miercuri 18 mai de la ora 21:45. Sporting Braga a oferit surpriza semifinalelor din Europa League eliminand-o pe Benfica, dupa ce a castigat cu 1-0 partida .Urmareste Braga FC Porto live - online si pe internet meci defotbal difuzat integral si prin serviciul ProTV online
Finala Europa League - Braga FC Porto live transmis si de ProTv HD online

Urmareste pe ProTv Miercuri 11 Mai de la ora 20:45 meciul de fotbal din Cupa Romaniei dintre Brasov Steaua live in transmisiune directa pe ProTV si ProTv HD.Brasov Steaua live , online si pe internet in transmisiune pe streamul Video oferit de programul de televiziune care il transmite. Pentru detalii transmisiune directa Brasov Steaua online consultati pagina oficiala ProTv.

Urmareste Nunta Regala a Prinţului William cu Kate Middleton live ,online prin ochii Amaliei Enache, corespondentul Ştirilor Pro Tv care se va afla la Londra şi îi va introduce în atmosfera ceremoniei. Nunta printului William este transmisa si online pe internet prin serviciul ProTv online.

Urmareste meciul de fotbal din Cupa Romaniei dintre Steaua - Brasov live pe ProTv online joi 21 aprilie de la ora 20:45 in semifinala cupa romaniei. Steaua Brasov live este transmis si pe ProTv HD.
Meciul de fotbal dintre Romania - Bosnia se disputa sambata 26 Martie de la ora 20:15 si este transmis de ProTV in direct. Urmareste Romania - Bosnia live Pe ProTV si ProTV HD meciul de fotbal din preliminariile campionatului european de fotbal 2012.

Mai multe detalii despre ProTV pe pagina oficiala TV: ProTV