sâmbătă, 16 iulie 2011

Zeus Tv online - Program ZeusTv live

Informartii generale despre programul tv ZeusTv online :

Cel mai nou post de televiziune lansat momentan in Romania este programul tv Zeus TV. Noua televizune Zeus TV va fi una generalista si va avea intr-o mare parte din programele sale productii proprii marca ZeusTv. Teatrul, cinematografia si pictura vor face subiectul unui program cultural difuzat in programele postului ZeusTv.
Programele Zeus tv online se pot viziona gratis si pe internet doar in oferta promotionala a postului daca acesta permite vizionarea libera sau gratuita pe internet. La Zeus TV poti urmarii programe de divertisment pentru televiziune , programe educative si culturale.
Postul ZeusTV va fi transmis pe o platforma de satelit a companiei RCS-RDS sau DigiTV si va fi introdus in grila de programe a companiei.
In programele ZeusTv il vom regasi si pe fondatorul acestei televiziuni , Luis Lazarus cu o emisiune tv proprie difuzata la o ora de mare audienta.
In fiecare zi poti urmarii live programele ZeusTv online si poti afla noutati despre cele mai importante evenimente ale zilei. In programul ZeusTV va predomina emisiunile si productiile proprii ZeusTv.
Urmareste Live programele postului tv Zeus Tv online