sâmbătă, 16 iulie 2011

TVR online - Program live pe internet

Informatii despre Programul TVR :
Urmareste live programul complet al postului national de televiziune acum si pe internet.TVR online se poate viziona pe toate retelele nationale de media catv dar si live online. TVR 1 este primul canal tv din Romania si ofera emisiuni live , filme si seriale tv , transmisiuni sportive in direct dar si multe alte lucruri interesante.

TVR online - program tv

Un alt meci amical pe care tricolori il vor disputa pe 11 iunie va fi cel cu Paraguay. Asadar urmareste Romania Paraguay live in transmisiune directa pe TVR meci amical. Meciul amical dintre Romania Paraguay live online si pe internet prin accesul pe streamul online al postului public de televiziune
Amicalul dintre Romania Brazilia sa incheiat cu victoria Braziliei prin scorul de 0-1.
Urmareste meciul amical sustinut de reprezentativa tarii noastre pe data de 7 iunie la Sao Paulo Romania - Brazilia live ,online pe TVR. Meciul este transmis in direct de programul TVR. Nu pierde amicalul dintre Romania Brazilia live

Romania - Bosnia Scor final 3-0
Romania disputa Vineri 3 Iunie de la ora 21:00 meciul din preliminariile Campionatului European din 2012 impotriva Bosniei. Urmareste Romania Bosnia live pe TVR online vineri de la ora 21 in transmisiune directa de pe stadionul din Giulesti. Echipa antrenata de Razvan Lucescu va trebui sa obtina o victorie impotriva Bosniei.
Romania Boznia live , online pe internet numai prin programul tv oferit de TVR online. Meciul este transmis pe internet numai pe streamul live TVR online numai daca postul public il ofera gratuit.

Finala UEFA Champions League se va juca pe data de 28 mai 2011 intre Barcelona - Manchester United live pe TVR si TVR HD .Urmareste Finala Uefa Champions League Barcelona - Manchester United live online pe internet prin serviciul video stream online oferit de programul TVR online.
Meciul decisiv dintre Barcelona - Manchester United live in finala Uefa Champions League 2011 de sambata 28 mai va aduce cupa campionilor in mainele celei mai bune echipe din Uefa Champions league de anul acesta.
Finala Uefa Champions League 2011 se transmite live de pe stadionul Wembley din Londra

Urmareste meciul dintre Romania - Bosnia live pe TVR din 3 iunie in transmisiune directa de la ora 21:00 .Meciul este transmis si pe TVR HD.

O noua partida de fotbal din Preliminariile Campionatului European 2012 in care va juca Romania - Luxemburg se transmite marti 29 martie 2011 pe programul unu al televiziunii romane. Nu pierde meciul de fotbal dintre Romania - Luxemburg live pe TVR si TVR HD.

Fotbal live pe TVR online

Urmareste meciurile transmise in direct pe TVR online
Barcelona - Manchester United live, online - Finala UEFA Champions League in direct pe TVR - sambata 28 mai.


Romania - Luxemburg live TVR1 - Marti 29 Martie 2011 in transmisiune directa pe TVR



Emisiuni tv recomandate la TVR 1 online

Cele mai populare emisiuni tv difuzate pe tvr 1online
Mai multe detalii despre TVR pe pagina oficiala TV: TVR